987

Dålig på att uppdatera.. Vaknade tjugo i 12 idag, kändes väldigt skönt eftersom robin är hemma. sjukskriven stackarn! på måndag är det redovisning på projektarbetet så jag sitter och skummar på det nu. får lite smått panik eftersom jag babblar i typ 10 minuter.. måste "klippa" ner den! måste ut och gå också................................ bläblä. orkar inte skriva ngt mer. kul tjej-nej.

work

Just det ja. blev ingen introduktionsvecka för mig på ålderdomshemmet i bräcke. kände att det inte skulle funka att pendla och sedan känner jag ingen lust att bosätta mig i bräcke när jag har en lägenhet här i stan. så jag börjar få lite smått panik faktiskt, har ju inte jobbet en ända dag denna månad. men på något sätt måste det ju lösa sig. tänkte ringa hemtjänsten i odensala och storsjöförvaltning och höra om det finns något ledigt jobb. om inte, så tänker jag gå till arbetsförmedlingen och skriva in mig där igen så jag får pengar från dom. känns så jävla tattigt bara.. vill inte sitta hemma hela tiden.. ni som har jobb, var tacksam och klaga fan inte!

list

Dagens humör: less och trött.
Dagens mående: hungrig.
Dagens borde: ringa runt och fixa sommarjobb.
Dagens planer: ringa, duscha, få besök av elina och ta en promenad.
Dagens vill ha: pengar och ett riktigt bra jobb.
Dagens längtan: att himlen ska bli blå.
Dagens tråkigaste: att komma på någon bra födelsedagspresent till robin.
Dagens lunch: tror på nudlar, orkar inte göra något annat. hehe

talking

Jobbintervjun i veckan var som personlig assistent för en 14 årig pojke. Gick bra, hoppas på det bästa! vill verkligen ha ett jobb över sommaren, sjukt rädd att inte få något alls.. har inte jobbat en ända dag nu under den här månaden. får panik! får ju bara 2000 i studiebidrag eftersom det är sista månaden av plugget. nåväl, får hålla tummarna och hoppas på det bästa.

nature

Pluggat i 4 timmar med solweig idag. känns bra det. imorgon är det jobbintervju som gäller. hoppas på det bästa! håll tummarna för mig. skriver hur det gick och om vad det är för jobb. puss

strings

Natalie portman är nog den vackraste kvinnan på jorden.



no strings attached
leon
v for vendetta
closer
the other woman
black swan

RSS 2.0