here for infinity

!

03-17

idag blir det jobb på gamla teatern och sedan hem till bräcke. blir kvar tills på måndag eftersom jag har tandläkartid. igår så var jag och madde på detur och bokade en resa till turkiet i april! kommer bli så sjukt härligt. så nu har jag så himla mycket att se fram emot! -
v.12 åka till stockholm och vara med rebecca!
v.13 -
v.14 PÅSK i storjola
v.15 åka till bräcke
v.16 TURKIET!

03-05

Vaknade imorse och var sjukt jävla trött, men tog tummen ur arslet och klev upp. Tuff dag på jobbet med men slutade redan vid två, vilket var superskönt. Åkte då upp på lillänge och köpte ett par handskar att ha på mig när jag är ute och springer. invigde dom direkt när jag kom hem och drog ut i 55 minuter, varav 51 minuter betod av löpning och resterande 4 min av att gå. min kondition har blivit sjukt mycket bättre vilket är kul! och nu när jag har skaffat mig "riktiga" kläder att motionera i är det mycket roligare att ta tag i. nu blir det middag och sedan lugnt resten av kvällen!

03-04

söndagen började med en löptur på 30 min. sedan hem till östersund och chill resten av dagen.
lite små magövningar innan läggdags.

03-03

dagen börjades med en löptur på 30 min. sedan en sväng ner till momma för kortspel och fika. därefter chillade jag och syrran på balkongen i en timme. sedan en promenad med elina, pappa och zingo. ellan gjorde därefter en supergod middag. efter det kände jag och pappa för en liten promenad. sedan somna framför tv för att sedan ge upp och gå och lägga sig.

03-02

hem till bräcke över helgen blev det. började fredagen hemma med en promenad med elina och zingo på 45 min.
därefter blev det lite magövningar på kvällen.

RSS 2.0